Детали

Ai nevoie rapid de bani pentru a-ţi salva afacerea

Дата : 23 ноября, 2021

Описание

Cu părere de rău, multe afaceri din ţara noastră trec printr-o perioadă destul de dificilă din cauza pandemiei. Confruntându-se cu probleme de ordin financiar, business-urile sunt nevoite să caute diferite soluții pentru a le rezolva. Astfel, o soluţie optimă şi sigură ar fi un credit rapid la cea mai avantajoasă dobândă de pe piaţă.

Te întrebi şi tu unde ai putea să faci rost de bani pentru afacerea ta? Bineînțeles că la o companie de creditare nebancară și anume una de încredere, cum este Kreddy. Aici poţi beneficia de un credit doar cu buletinul în Moldova, în decurs de 15 minute. Simplu şi rapid, nu? În plus, ai o perioadă de grație de 3 luni și poți aplica de oriunde din Moldova, ceea ce înseamnă că ai libertatea financiară

Kreddy — soluţia financiară pentru business-ul tău. Ai vrea să aplici pentru un împrumut, dar mai ai câteva întrebări neclare? Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 

Местоположение

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Мой профиль
admin
Частное лицо

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху