Детали

  • Ai nevoie urgent de bani?

Ai nevoie urgent de bani?

Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau
Дата : 23 ноября, 2021
Местоположение : Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau

Описание

Întârzie salariul şi nu ştii cum să supravieţuieşti până la sfârşitul lunii? Nu mai pierde timpul aşteptând ore în şir la ghişeele bancare, suportând alte proceduri inutile pe care trebuie să le treci pentru a obține o sumă mică de bani. Echipa Kreddy este alături de tine şi îţi oferă posibilitatea să beneficiezi de un credit rapid, prevăzut special pentru astfel de situaţii imprevizibile.

Ţinem mult la clienţii noştri, tocmai de aceea, punem la dispoziția ta un sistem simplu și transparent pentru obținerea sumei necesare de bani, în doar câteva minute. Te întrebi cum obţii banii? Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să alegi suma necesară și perioada de rambursare, după care vei completa cererea de solicitare și încarcă o fotografie cu buletinul. În acest caz, ai parte de un credit aprobare online rapid și comod, fără multe griji. Ba mai mult, decizia de acordare va fi luată în decurs de 15 minute, iar tu vei primi banii direct pe card sau în numerar.

Cu Kreddy ai soluțiile cele mai sigure și optime pentru cheltuielile neașteptate. Pentru mai multe detalii şi informaţii sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 

Местоположение

Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald's Chisinau

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Мой профиль
KREDDY
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху