Детали

  • Albire dentară

Albire dentară

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Дата : 22 ноября, 2021
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Описание

Eziți să zâmbești larg și nu ai curajul să-ți etalezi dantura? Nu ești complet mulțumit de culoarea pe care o au dinții tăi la moment? Atunci albirea dinților într-o clinică stomatologică respectabilă din Chișinău este serviciul de care ai nevoie!

Aspectul fizic impecabil se bazează pe ansamblul unor detalii bine puse la punct, de la igienă la estetică, de aceea zâmbetul trebuie păstrat mereu alb și strălucitor. Cea mai eficientă metodă pentru a-l menține astfel este albirea dinților la stomatolog, la preț avantajos și cu rezultate garantate, chiar și după o singură ședință. După această procedură părerea de sine va fi cu totul alta, iar cei din jur te vor invidia pentru impresia provocată.

Dacă te întrebi unde poți să realizezi albirea dinților cu efect rapid și durabil, află că pentru a găsi un bun dentist Chișinău este locul perfect, iar clinica Imperial Dent o confirmă. Aici găsești fără probleme doctorul care o să-ți redea zâmbetul dorit printr-o procedură simplă și rapidă, pe bază de geluri speciale. Procedura nu este dureroasă și nu afectează smalțul dinților, iar rezultatul o să se mențină mult timp, dacă o să ai în continuare obiceiuri sănătoase și o igienă orală constantă.

Programează-te acum pentru albirea dinților la numărul +373 22 260 325, iar noi, la clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent, o să avem grijă să arăți așa cum vrei și să te bucuri de un zâmbet Hollywoodian!

https://imperialdent.md/albirea-dintilor/

 

 

Местоположение

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений
Сверху