Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Albirea dinților


  • Albirea dinților
Описание
Дата : 7 мая, 2021
Местоположение : Chisinau

Oamenii care zâmbesc, sunt percepuți mai frumoși, indiferent de vârsta pe care o au! Zâmbetul este terapia perfectă pentru a te scăpa de stres și a te face să arăți mai multe și mai sănătos!

Odată cu înaintarea în vârstă apar diverse colorații ale dinților datorate procesului natural de îmbătrânire. Pentru a avea zâmbetul perfect mereu, Clinica stomatologică Imperial Dent îți recomandă procedura de albire a dinților, aceasta este menită să redea culoarea naturală a acestora chiar dacă o deschidă cu câteva tonuri. Acest lucru procedural a căpătat o popularitate destul de mare în rândul persoanelor care au grijă de zâmbetul lor. În urma unei consultații, medicul stomatolog îți va putea recomanda cea mai potrivită modalitate de înălbire.

Totuși cea mai sigură metodă este înălbirea la cabinetul stomatologic, ce constă în aplicația pe suprafața dinților a unui gel special activat cu lumină. Procedura nu este dureroasă și nu afectează smalțul, iar rezultatele albirii vor dura dacă există obiceiuri sănătoase.

Vino la o consultație la clinica stomatologică Imperial Dent, iar noi îți vom oferi un zâmbet de milioane! +373 22 260 325.

https://imperialdent.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху