Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали


  • Aquaterra Sport School
Описание
Дата : 27 мая, 2021
Состояние : Новый
Подкатегории : Фитнес
Местоположение : str.Ginta Latina 12/13, Chișinău Moldova

Sportul joacă un rol important în viața noastră și a copiilor noștri, deoarece nu trebuie să fie sănătoși și activi. Copiii pot avea o minte sănătoasă doar atunci când au și un corp sănătos. Realizari mari apar atunci când este menținută o bună formă fizică și mentală, iar pentru aceasta este necesar un mediu corespunzător, așa ca școală sportivă Aquaterra Sport School.

Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută și dotat cu tot necesarul de echipamente. Punem la dispoziție un număr mare de secțiuni: cursuri de înot pentru copii, cursuri de dansuri, cursuri de karate pentru copii, gimnastică pentru copii, cursuri de arte marțiale ș.a.

Conștientizăm pe deplin importanța unei instrumente calificate și am format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de instruire a copiilor să fie unul plăcut și distractiv.

Aquaterra Sport School — aici începe dragostea față de sport. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vin pe str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Похожие
Сверху