Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Aquaterra Sport School — antrenamente sportive


  • Aquaterra Sport School — antrenamente sportive
Описание
Дата : 27 мая, 2021
Местоположение : str.Ginta Latina 12/13, Chișinău Moldova

Sportul oferă copilului posibilitatea să se dezvolte armonios, fie fie mai sociabil și mai responsabil. Înotul se numără printre genurile de sport care au cele mai multe beneficii pentru organismul uman. Lecții de înot pentru copiii unul unul dintre cele mai bune sporturi pentru dezvoltarea multilaterală a copilului. Aceasta înseamnă sănătate, educație, socializare cu cei din jur și relaxare.

Școala sportivă Aquaterra Sport School pune la dispoziția micuțului tău cursuri de înot pentru copii, realizează în cel mai mare Si bine dotat bazin pentru copii din Chișinău. Piscina on care au loc orele are o lungime de 25 m și cinci piste, on timp ce pentru cei mai mici oferim unică piscină din țară destinată exclusiv pentru bebeluși.

Tot aici copilul tău va avea ocazii să practice și multe alte activități sportive, ca: cursuri de dansuri, cursuri de karate pentru copii, gimnastică pentru copii, cursuri de arte marțiale ș.a. Școala are o echipă cu antrenori calificați, care datorită experienței și profesionalismului vor avea grijă ca antrenamentele să fie plăcute și eficiente, iar copilul să-și dorească să revină.

Cu Aquaterra Sport School, copilul tău va avea parte de cele mai eficiente și plăcute antrenament sportive. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vin pe str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху