Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii


  • Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii
Описание
Дата : 5 мая, 2021
Местоположение : Chisinau

Numeroase studii au demonstrat că activitatea fizică contribuie la creșterea și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Sportul oferă copilului tău deprinderi și abilități absolut necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Școala sportivă din sectorul Ciocana Aquaterra Sport School oferă condiții necesare pentru ca copilul tău să fie îndrăgească sportiv și să adopte un mod sănătos de viață.

Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută, dotat cu tot necesarul de echipamente, iar alături de antrenori noștri, activități s petrecă

Aquaterra Sport School pune la dispoziția copilului tău ore de înot, realizate în cel mai bine dotat bazin pentru copii din Chișinău, cu o lungime de 25 m și 5 piste.

Avem o varietate de secțiuni sportive- kickboxing, gimnastică pentru copii, dansuri, judo, taekwondo — printre care și cel mai bun curs de karate în Chișinău pentru copii. La Aquaterra Sport School, cu siguranța și copilul tău cu ajutorul activității preferate.

Aquaterra Sport School — din dragoste pentru copii și sport. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vin pe adresa str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху