Детали

  • Aquaterra Sport School — dragoste față de sport

Aquaterra Sport School — dragoste față de sport

str.Ginta Latina 12/13
Дата : 14 сентября, 2021
Местоположение : str.Ginta Latina 12/13

Описание

Activitatea fizică contribuie într-o bună măsură la creșterea rezultatelor școlare. Totodată, sportul îi oferă copilului unele deprinderi și abilități necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Însă, este important ca micuțul tău să îndrăgească modul sănătos de viață, iar pentru aceasta este necesar un mediu corespunzător, așa ca școala sportivă din Chișinău Aquaterra Sport School.

Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută și dotat cu tot necesarul de echipamente. Punem la dispoziție un număr mare de secțiuni- kickboxing copii, karate, judo, taekwondo, dansuri ș.a. — printre care cu siguranța se va regăsi și copilul tău. De asemenea, noi conștientizăm importanța unei instruiri calificate și am format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de instruire a copiilor să fie unul plăcut și distractiv.

Aquaterra Sport School — aici începe dragostea față de sport. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13.

https://sportschool.md/

 

 

Местоположение

str.Ginta Latina 12/13

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений
Сверху