Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Дом и сад Прочие товары для дома

Beneficiază de toate avantajele cardului METRO


  • Beneficiază de toate avantajele cardului METRO
Описание
Дата : 4 мая, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau

Cardul METRO este un concept inovativ în sfera comerțului angro și cu ridicata, deoarece îți permite să ai acces la produsele de înaltă calitate cu prețuri preferențiale. În plus, acesta îți asigură posibilitatea de a procura un sortiment vast de produse din gamele destinate pentru HoReCa sau cele mai specializate pentru persoanele care doresc o alimentație bio.

Grație utilizării cardului METRO poți să faci o adevărată economie la bugetele destinate pentru alimentația ta și a familiei tale, indiferent dacă este vorba despre produse de lux sau ordinare. Acest lucru este valabil și pentru produsele de îngrijire, cele de curățenie sau pentru segmentul băuturilor alcoolice. În magazinele noastre vei găsi prețuri avantajoase pentru toți, atât la unitate, cât și pentru cantități medii sau mari.

Indiferent dacă faci cumpărături din magazin online sau cel fizic, nu uita de cardul tău METRO. Mai mult decât atât, poți descărca aplicația METRO și chiar dacă uiți acasă cardul fizic, îl am mereu la dispoziția pe cel din telefon!

METRO — cu grijă pentru tine!

https://www.metro.md/oferte-si-beneficii/metro-app?itm_pm=md:ncp:ctr:cmn> 0

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху