Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Birou de arhitectură și design AB + Partners


  • Birou de arhitectură și design AB + Partners
Описание
Дата : 14 апреля, 2021
Местоположение : Chișinău

Echipa biroului de design interior și arhitectură AB + Partners îți oferă posibilitatea de a-i transforma casa sau oficiului într-un loc memorabil, cu elemente originale și cu funcționalitate înaltă. Utilizăm în proiectele noastre doar cele mai inovative metode și materiale de lucru, astfel că acestea vor avea apartamente sau oficii cu compartimentarea corectă.

Specialiștii noștri prestează cele mai bune servicii de design interior din Chișinău, pornind de la elaborarea schiței de proiectare și continuând până la selectarea echipei care va realiza într-o manoperă, a materialelor într-o manoperă, a materialelor folosite doar de la prestănăultă finalcultă rea de la prestăultă depășească așteptările clientului.

Fie că este vorba despre designul interior al birourilor sau caselor, acum ai posibilitatea să beneficiezi de expertiza specialiștilor noștri conform standardelor europene de calitate.

Apelează cu încredere numărul de telefon +373 68 13 33 37 sau fă o vizită la adresa str. Alexandru Bernardazzi 97, or. Chișinău, iar de restul ne ocupăm noi.

AB + Partners — eleganță și rafinament pentru casa sau afacerea ta!

https://abandpartners.net/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Похожие
Сверху