Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Biroul de arhitectură și design AB + Partners


  • Biroul de arhitectură și design AB + Partners
Описание
Дата : 14 апреля, 2021
Местоположение : Chișinău

Designul interior este unul dintre mecanismele cele mai fiabile și necesare pentru a transforma un spațiu locativ sau un oficiu într-un loc în care să-ți dorești să revii constant. De exemplu, un design interior al bucătăriei îți poate stimula pofta și plăcerea de a găti, pe când unul dintre destinatarii oficiilor — să transforme orele petrecute la birou într-o perioadă de satisfacții constante.

În cazul on care ai on posesie un spațiu de orice fel și vrei să îi conferi un aspect original, organic cu felul tău de-a fi sau cu natura afacerii tale, atunci este cazul să apeleze direct la serviciul echipei bir + Partners. Cu o activitate prodigioasă de peste 5 ani, biroul oferă servicii de design interior și elaborează proiecte de arhitectură non-conformiste, originale, gandite până la cele mai mici detalii, toate pornind de la spaiunile clienților de, transform laile în locuri memorabile.

Apelează cu încredere numărul de telefon +373 68 13 33 37 sau fă o vizită la adresa str. Alexandru Bernardazzi 97, or. Chișinău, iar de restul ne ocupăm noi.

AB + Partners — eleganță și rafinament pentru casa sau afacerea ta!

https://abandpartners.net/portfolio/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху