Детали

  • Case si birouri din containere modulare

Case si birouri din containere modulare

Chisinau, str. Petricani, 86
Дата : 4 октября, 2023
Местоположение : Chisinau, str. Petricani, 86

Описание

Ai nevoie de spații flexibile, eficiente și ușor de personalizat? Containerele modulare sunt soluția perfectă pentru tine! Indiferent dacă ai nevoie de un container comercial sau de case din containere modulare, sau chiar de un birou modular,  compania Perfectum Module oferă o gamă completă de opțiuni pentru a transforma în realitate oricare dintre ideile tale!

Astfel, containerele modulare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile tale, oferind spațiu suplimentar pentru stocare, birou sau chiar un magazin. De asemenea, acestea sunt ideale pentru locuințe durabile și econome. Poți configura interiorul și exteriorul după preferințe pentru a crea casa visurilor tale.

În plus, dacă ai nevoie de un spațiu de lucru rapid și flexibil, birourile modulare sunt soluția perfectă pentru a-ți începe afacerea sau pentru a-ți extinde biroul existent. Pot fi personalizate cu ușurință pentru a corespunde nevoilor tale.

Ce zici, ești gata să investești în astfel de case din containere modulare? Atunci te așteptăm la o consultație gratuită în care vom realiza un proiect individual pentru construcția ta sau apelează-ne chiar acum la 078 290 000! Ne găsești și fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

https://perfectum-module.md/project-cat/spatii-comerciale/

 

 

Местоположение

Chisinau, str. Petricani, 86

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху