Детали

  • Cauți o clinică stomatologică în Chișinău?

Cauți o clinică stomatologică în Chișinău?

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Дата : 7 октября, 2021
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Описание

Cauți o clinică stomatologică în Chișinău care să aibă cea mai bună grijă de sănătatea ta dentară? Imperial Dent îi așteaptă pe toți, de la mic la mare, pentru un tratament profesionist!

Stomatologi din Chișinău cu experiență, tehnologie ultramodernă, tomograf stomatologic, mediu curat și modern — asta găsesc toți clienții la Imperial Dent. Clinica oferă servicii diverse, pentru fiecare nevoie: parodontologia, chirurgia dento-alveolară, ortodonția, coroane și proteze dentare, odontologia, tratament endodontic, radiografia dentară și înălbirea dinților. În plus, serviciul de stomatologie pentru copii este cu siguranță cea mai bună alegere pentru piciul tău, datorită grijii speciale acordată micuților.

Specialiștii de la Imperial Dent au grijă ca fiecare pacient să aibă parte de o experiență plăcută și să se bucure de o dantură perfect sănătoasă. Fiecare etapă a tratamentului este explicată, iar pentru fiecare întrebare primești răspuns profesionist.

Pentru orice problemă dentară sau control de rutină, vino la Imperial Dent și te ajutăm! Sună acum la +373 22 260 325 pentru o programare, iar noi te așteptăm cu cele mai bune servicii.

https://imperialdent.md/

 

 

Местоположение

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху