Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Хобби, отдых и спорт Спорт / отдых Прочие виды спорта

Cea mai buna sală de sport din Chișinău- Aquaterra


  • Cea mai buna sală de sport din Chișinău- Aquaterra
Описание
Цена : Цена по телефону
Дата : 5 мая, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau

Dacă dorești să arăți bine și să te simți mereu plin de energie, este necesar să se ducă un mod de viață sănătos. Pe lângă alimentație corectă și somn regulat, sportiv și procedural de îngrijire corporală, oferite de un centru SPA calificat, sunt felul foarte important. Acestea nu te vor ajuta doar să ai un organism sănătos și un corp tonifiat, dar vor contribui direct la îmbunătățirea stării tale de spirit.

Aquaterra Fitness îți recomandă ce mai bună sală de sport din Chișinău, unde poți să pui corp în mișcare după o zi pe scaunul de la oficiu. Aici vei beneficia de un program de antrenament în grup, cu o abordare individuală, efectuat de cei mai buni specialiști în domeniu. În plus, avem și o sală de forță cu toate echipamentele necesare pentru practicarea exercițiilor fizice și abonamente care pot fi adaptate la nivel de pregătire fizică. Totodată, ai acces la o gamă largă de servicii wellness oferite de cel mai performant centru SPA din Chișinău.

Schimbarea ta începe alături de noi! Contactează-ne la numărul 022 628 000, noi suntem gata să îți oferim toată informația necesară.

https://ciocana.aterra.md/ro/home/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Похожие
Сверху