Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Centrul de dezvoltare pentru copii – Star Kids


  • Centrul de dezvoltare pentru copii – Star Kids
Описание
Дата : 23 ноября, 2020
Местоположение :Chisinau

În procesul de creștere și formare a copilului este hotărâtoare fiecare etapă. Prin urmare, orice părinte își dorește ca micuțul său să aibă parte de tot ce este mai bun și caută o instituție preșcolară care să-i ofere tot necesarul până la vârsta de 7 ani. Iar așa cum copilul petrece o bună parte a zilei acolo, grădinița privată trebuie să ofere un program echilibrat și gândit pentru o dezvoltare multilaterală, precum este în cazul centrului de dezvoltare pentru copii Star Kids.

Amplasată comod în sectorul Ciocana, grădinița noastră este un mediu armonios, dotat cu tot necesarul material și educativ de care are nevoie copilului în primii ani de viață. Am creat un orar săptămânal bazat pe trei componente esențiale în formarea picilor — învățământ, sport și sănătate. Totodată, am ținut să formăm o echipă din cei mai buni și experimentați specialiști în domeniul preșcolar. Iar pentru că înțeleg importanța ambianței în dezvoltarea preferințelor estice, am creat o atmosferă modernă, plăcută și confortabilă, în care se găsesc: o bibliotecă multilingvă extinsă, 12 clase pentru studiul limbii rusă și române, 7.000 de jucării educative și spații echipate cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară.

La Star Kids copilul tău va avea parte de un mediu prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia în primii pași din viață. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vino pe str. Ginta Latină 12/20.

Pagina principală

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху