Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Clinica stomatologică Imperial Dent


  • Clinica stomatologică Imperial Dent
Описание
Дата : 7 мая, 2021
Местоположение : Chisinau

Consultația stomatologică este prima interacțiune dintre pacienți și medic, anume această etapă este foarte importantă pentru stabilirea elementelor esențiale pentru un tratament reușit. Doar un medic stomatolog cu calificare înaltă, material de ultimă generație, vor asigura o calitate superioară a tratamentului.

Clinica stomatologică Imperial Dent, este soluția perfectă în tratamentul danturii, de orice complexitate. Doar cu o astfel de clinică stomatologică privată, veți uita de frică, iar datorită atmosferei degajate, tehnologiilor avansate și a unui dialog armonios cu medicul dentist, te veți simți confortabil în fotoliul stomatologic.

O consultație stomatologică de calitate, este de fapt punctul de plecare spre stabilirea unui diagnostic corect și realizarea unui schemă de tratament care să corespundă nevoilor tale.

Te așteptăm cu drag să nu vizitezi pentru a avea parte de o experiență plăcută pe scaunul stomatologic, str. Zelinski 15/4, sau contactează-ne la numărul +373 22 260 325.

https://imperialdent.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху