Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Строительство / ремонт / уборка Окна / двери / балконы

Comandă uși de interior

1.00MDL (Фиксированная)


  • Comandă uși de interior
Описание
Цена : 1.00MDL (Фиксированная)
Дата : 29 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Ușile moderne de interior din lemn sunt mai mult decât un obiect funcțional pentru separarea spațiilor dintr-o încăperea. Acestea reprezintă un element important de design, care poate schimba cardinal atmosfera unei locuințe. Alese corect și fabricate calitativ, pot deveni acel punct de reper care face ca spațiul să fie desăvârșit și armonios.

Luând în considerare numărul și diversitatea modelelor, este greu să nu dai greș. Însă, din fericire, poți cumpăra o uși la comandă de la Taket.md. Datorită experienței și profesionalismului meșterilor noștri, punem la dispoziția ta mereu modele noi de uși de interior, construite conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Solicită o măsurare la domiciliu, după care, împreună cu ajutorul consultanților noștri, alege modelul potrivit dintre variantele de uși clasice de interior, moderne, glisante sau uși invizibile, în Chișinău, la prețuri avantajoase.

Taket.md — uși care se vor potrivi de minune în interiorul locuinței tale. Ești interesat? Pentru mai multe detalii și informații nu ezita să ne contactezi la +373 79 005 190 sau vino în showroom-ul de pe bd.Dacia 24/2, Chișinău.

https://taket.md/usi-de-interior/

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 Местоположение
Рейтинг

Сверху