Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Credite în Chișinău fără dobândă


  • Credite în Chișinău fără dobândă
Описание
Дата : 16 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Urmează să te pregătești de sărbătorile de iarnă, dar realizezi că bugetul tău este foarte restrâns? Totuși, luând în considerație experiențele acestui an, n-ai vrea să petreci cele mai așteptate momente de la finalul lui într-o atmosferă obișnuită. Din fericire, nici nu este nevoie, deoarece Zoom Credit pune la dispoziția ta credite în Chișinău la cele mai avantajoase condiții, pentru ca tu să poți crea o atmosferă plăcută, alături de cei dragi.

Zu serviciul Zoom Express 0% poți beneficia de un credit doar cu buletinul, în Chișinău sau orice alt colț al țării, fără dobândă — cât iei atât întorci. Dacă ești client nou și alegi să rambursezi împrumutul rapid timp de 30 de zile, nu va trebui să achiți nimic suplimentar. În cazul care ai mai beneficiat de serviciile noastre, procentul va fi minim, doar 10%, fără taxe ascunse sau comision de acordare. Tot ce trebuie să faci este să completezi solicitarea online și să încarci o fotografie cu actul de identitate. Noi vom reveni cu decizia de acordare timp de 30 de minute, iar tu poți primi banii în numerar sau direct pe card.

Zoom Credit — soluții financiare eficiente, pentru evenimente importante alături de familia ta. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la +373 79 330 300 și unul dintre operatorii noștri te va ajuta.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/doar-cu-buletinul

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху