Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Cu Kreddy beneficiezi de credite online


  • Cu Kreddy beneficiezi de credite online
Описание
Дата : 2 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Ai apelat la serviciile a zeci de bănci pentru a lua un credit și toate îți solicită un act de confirmare a salariului sau bunuri în gaj? Știm cât este de neplăcut să primești un refuz atunci când ai nevoie urgent de bani. Anume din acest motiv am creat serviciul nostru de microfinanțare, pentru a oferi o alternativă sistemelor birocratice și fiecare să poată lua un credit fără adeverință de salariu, doar cu buletinul.

Kreddy este cel mai comod sistem de împrumut online, complet transparent și bine securizat. Aici poți obține suma necesară în cel mai scurt timp posibil — alegi cifra de care ai nevoie, între 1000 și 20000 lei, alegi perioada de rambursare, de până la 12 luni și poți vedea instant care va fi rata lunară. Ulterior trebuie să completezi formularul de solicitare, iar noi vom reveni cu un răspuns după 15 minute. Dacă ai răspuns pozitiv, primești creditul direct pe card sau poți lua banii numerar la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.

Kreddy — împrumuturi rapide, comode și flexibile. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre birourile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.

https://www.kreddy.md/

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху