Детали

  • Descoperiți gama de mobilă de bucătărie

Descoperiți gama de mobilă de bucătărie

Chisinau, str.Mesager, 19
Дата : 18 сентября, 2023
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau, str.Mesager, 19

Описание

Căutați o masăextensibilă pentru bucătărie sau mobilă de bucătărie modernă și rafinată?Confort vă aduce o colecție impresionantă, care transformă bucătăria dvs.într-un spațiu funcțional și estetic:

 

-Masă extensibilă pentru bucătărie: Alegeți dintr-o varietate de modele și dimensiuni de mese extensibilepentru a adapta mobilierul dvs. în funcție de nevoile dvs. de spațiu și numărulde invitați. Oferim opțiuni de design clasic și contemporan pentru a se potrivioricărui gust.

Seturi de mobilă de bucătărie: Colecția noastră de mobilier debucătărie vă impresionează cu soluții inteligente de stocare, finisaje eleganteși materiale de cea mai înaltă calitate. Reorganizați și îmbunătățiți funcționalitateabucătăriei dvs. cu mobilă noastră de bucătărie.

LaConfort aveți parte de mobilă în rate doar cu buletinul: vă oferimposibilitatea de a achiziționa mobilă dorită în rate convenabile, doar cubuletinul. Facem achiziționarea mobilierului ușoară și accesibilă pentru toatălumea. Confort vă invită să explorați gama noastră diversă de mobilier pentrubucătărie și să descoperiți oferte exclusive la adresa: str. Mesager 19, Chișinău.

 

Cu peste 25 de anide experiență în industria mobilierului, Confort vă garantează calitate șicomoditate de neegalat. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispozițiepentru a vă ajuta să faceți alegerea perfectă pentru casa dvs.!

https://confort.md/ro/mobila-pentru-bucatarie

 

 

Местоположение

Chisinau, str.Mesager, 19

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
Мой профиль
Confort
Dealer
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху