Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Строительство / ремонт / уборка Дизайн / архитектура

Efectuăm orice figuri şi construcţii a tavanelor cu mai multe nivele


  • Efectuăm orice figuri şi construcţii a tavanelor cu mai multe nivele
  • Efectuăm orice figuri şi construcţii a tavanelor cu mai multe nivele
  • Efectuăm orice figuri şi construcţii a tavanelor cu mai multe nivele
  • Efectuăm orice figuri şi construcţii a tavanelor cu mai multe nivele

Цена по телефону

Описание
Цена : Цена по телефону
Дата : Август 16, 2018
Местоположение : str. Sfatul Țării 4, Chișinău MD-2009, Moldova

Suntem mîndri să vă aducem la cunoștința că incomoditațile asociate cu instalarea tavanelor de gips-carton – astazi rămîn în trecut. Datorită sistemului de profil unic ,creat de inginerii noștri-Suntem unica companie care poate garanta calitatea profesională a tavanelor cu mai multe nivele.

Astazi nu mai sunteți nevoiți să îndurați murdaria care se crează din cauza prafului și apariția inevitabilă a crăpăturilor de pe tavanul de gips-carton ,deoarece datorită tavanelor extensibile cu mai multe nivele, aveți posibilitatea de a admira un tavan durabil perfect neted .

La doar 200 de lei pentru un metru liniar ,compania noastră vă oferă tavane de orice formă,cu mai multe nivele și chesoane cu ajutorul tavanelor extensibile.

Tavanele extensibile de baza sunt la un preț de doar 180 de lei pentru un metru pătrat (chiar dacă cursul valutar pentru un euro a crescut,prețurile noastre rămîn la fel de mici).

Astazi dăm uitarii tavanele din gipso-carton,acestea fiind costisitoare și irezistente.Tavanele de ultima generatie care merită să vă decoreze casa dumneavoastră sunt tavanele extensibile.

Pentru a sesiza diferența dintre prețurile unui tavan din gipso-carton și a unui tavan extensibil ,oferim mai jos lista materialelor necesare pentru efectuarea unui metru patrat de tavan din gipso-carton .

Profil : 4-8 m

Șuruburi : 40-80 buc.

Gipsocarton : 1,15 -1,3

Colț : 1m

Bandă pentru cusături : 1-2 m

Tencuială : 500gr.

Grund : 250 gr.

Vopsea : 400 gr.

Materiale :120-180 de lei în dependență de calitatea materialelor

Lucratori : 50-100 de lei

Tencuială : 50-80 de lei

Suma totală constituind minim 220 de lei pentru un metru pătrat de tavane netede care la noi vă costă doar 180 de lei pentru un metru pătrat.Deasemeni prețul pentru tavane din gipso-carton de diferite forme va constitui 360 de lei pentru un metru pătrat,pe cînd la noi prețul acestora este de doar 200 de lei pentru un metru liniar .

Fiti precauți la escroci care de o vreme încoace au aparut tot mai mulți.Aceștea se dau drept a fi producatori și instalatori de tavane extensibile ,oferindu-și serviciile cu ajutorul numelui companiei noastre.Faptul că aceștia dețin catalogul cu gama noastră de culori, nu spune despre faptul ca ei sunt reprezentanții companiei noastre.

Cereți să vi se prezinte certificatele de igienă și de incendiu !

Menționez ca în suma de 180 de lei pentru un metru pătrat ,compania Demi-Lune include atît materialele cît și montarea tavanelor extensibile.

Luați-va ramas bun de la escrocii care vă ademenesc cu prețuri mai mici, pentru ca mai apoi sa vă ia în calcul montarea,profilul ,etc.

Contacte:

str. Sfatul Țării 4, Chișinău

MD-2009, Moldova

Tel.: (373-22) 88-99-88 

GSM: (373-79) 88-99-88 

GSM: (373-69) 88-99-88 

https://www.demi-lune.md/multinivelate

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Видео
Местоположение
Рейтинг

Сверху