Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Дом и сад Прочие товары для дома

ELITE CARPET – covoare pufoase


  • ELITE CARPET – covoare pufoase
  • ELITE CARPET – covoare pufoase
Описание
Дата : 22 февраля, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau

Te-ai plictisit de interior monoton Si plictisitor la odăii tale, care nu te mai face să te simți atât de confortabil? Pentru astfel de situații, o decizie de design potrivită și fără mari investigații sunt covoarele pufoase. Acestea au proprietatea de a schimba radical felul în care arată podeaua, accentuând individualitatea ei. Dar, pentru că tipul dat de covoare este unul specific și vrei să fii sigur că va rezista în timp, trebuie să-l aleg cu atenție, dintr-un magazin de covoare cu experiență în domeniu și de încredere.

Elite Carpet — o companie cu 15 ani experiență și peste 3700 de clienți mulțumiți — pune la dispoziția ta 1500 modele de covoare, în Chișinău. Acestea sunt realizate în Turcia, conform tendințelor moderne, cu ornamente vii și bogate, pentru a garanta că se vor potrivi casei tale din toate punctele de vedere. Iar dacă vrei să procur un povești și calitativ, aici îl vom găsi, întrucât longevitatea este unul din punctele forte ale produselor noastre.

Adaugă mai mult stil locuinței tale, cu covoarele Elite Carpet. Pentru a vedea modelele disponibile vin pe str. Uzinelor 15/4 sau contactează-ne la 0694 83 909.

https://covoarechisinau.md/ro/home/

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Сверху