Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Grădinițe — sectorul Ciocana — Star Kids


  • Grădinițe — sectorul Ciocana — Star Kids
Описание
Дата : 5 мая, 2021
Местоположение : Chisinau

Cea mai bună investigație pe termen lung, este cea în educația copiilor! Prin urmare, alegerea unei instituții de învățământ pentru copii, este o mare responsabilitate pentru fiecare părinte. Centrul de dezvoltare și sport pentru copii Star Kids, din Chișinău, vine în ajutorul tău cu una dintre cele mai bune grădinițe din sectorul Ciocana, cu o ambianță primară și performanță în procesul educațional.

Scopul nostru primordial este de crea un spațiu confortabil și plăcut pentru copilul tău, unde se va combina armonii învățătura, sportul și sănătatea. Astfel, punem la dispoziție un program săptămânal echilibrat, în care copiii au parte de numeroase activități cognitive, engleză pentru copiii începători, lecții de gimnastică, lecții de în, muzică distă sînot

 Suntem mai mult decât simplă grădiniță privată din sectorul Ciocana, putem afirma cu siguranță că suntem cea mai bună grădiniță din Chișinău. Nu uitați, educația copiilor este cea mai bună cale până la societate mai bună.

Alegeți doar ce și mai bun pentru copilul tău, alegeți Star Kids! Pentru mai multe detalii și informații contactați-ne la 060 55 00 79 sau vizitați-ne pe adresa str. Ginta Latină 12/20. Vă așteptăm!

https://starkids.md/ro/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху