Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Ia un credit doar cu buletinul


  • Ia un credit doar cu buletinul
Описание
Цена : Цена по телефону
Дата : 6 апреля, 2021
Местоположение : Chișinău: str. Ismail 58/1, bd. Moscovei ½

A venit primăvara și e timpul să pregătești garderoba pentru sezonul cald al anului, însă resursele tale financiare sunt limitate? Nu-ți face griji, nu e nevoie să mai porți hainele vechi, deoarece cu ajutorul unui credit doar cu buletinul vei putea să-ți schimbi produsele din acest an. Totul este simplu și comod, deoarece cu Forza.md nu trebuie să păstreze casa pentru a avea suma totală de bani.

Punem la dispoziția ta cel mai eficient și sigur serviciu de finanțare online. Beneficiază de un credit în Moldova pentru orice tip de nevoi, fără timp pierdut pe drumuri sau în cozile interminabile din bănci. Tot ce trebuie să faci este să alegi suma de care ai nevoie, între 1000 și 10000 lei, indici perioada de rambursare, de până la jumătate de an și vom vedea instant rata lunară fixă, fărună comisioane șise plăți ca Răspunsul de acordare îl vei obține în 15 minute, iar ulterior poți primi banii direct pe card sau în numerar la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.

Cu Forza.md, cheltuieli de sezon nu mai sunt o problemă. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.forza.md/

 

 Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Похожие
Сверху