Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Ia un credit online de la Kreddy


  • Ia un credit online de la Kreddy
Описание
Дата : 5 апреля, 2021
Местоположение : Chișinău

Ai planuri grandioase pentru această primăvară, dar nu le poți realiza din cauza lipsei de bani? Ai încercat să iei un împrumut de la băncile comerciale, însă e nevoie să îndeplinească o mulțime de condiții birocratice inutile? Din fericire, vizele tale sunt mai aproape, cu un credit online în Moldova, de la Kreddy.

Cu noi poți avea un împrumut urgent fără acte în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să completeze solicitarea de pe site-ul nostru. Alege suma și perioada de rambursare — dobândă va fi afișată în mod automat. Ulterior, vei completa cererea de creditare, iar răspunsul de acordare a împrumutului rapid îl vei obține timp de 15 minute. Ulterior, vei primi banii direct pe card sau unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay. În plus, dacă aleg să fie un credit acum, prima rată o poți achita abia peste două luni.

Cu Kreddy.md lipsa banilor nu mai este o problemă. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei ½ din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху