Детали

  • Implanturi dentare, proteze dentare

Implanturi dentare, proteze dentare

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Дата : 13 июля, 2022
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Описание

Atunci când vrei să înlocuiești dinții pierduți, un implant dentar este cea mai bună alegere. Desigur, vrei ca această investiție să țină o viață, de aceea calitatea este primul lucru căruia trebuie să-i acorzi atenție. La clinica stomatologică din Chișinău Imperial Dent calitatea e pe primul loc, ceea ce înseamnă că vei avea parte de cele mai bune servicii.

Imperial Dent aplică cele mai modern tehnologii în materie de tratament stomatologic, astfel dacă optezi pentru proteza dentară executată aici, aceasta devine și mai ușor de purtat.

Create prin tehnologii moderne, protezele dentare reprezintă o metodă simplă de înlocuire a dinților naturali pierduți și sunt personalizate, astfel încât să se potrivească fiecărui pacient în rezistente și superioare din toate punctele de vedere.

Oricare ar fi tratamentul dentar de care ai nevoie, chirurgie dentară sau poate un aparat dentar, ai încredere în serviciile noastre și apelează la un serviciu de implant dentar în Moldova de care să fii mulțumit. Pentru detalii și programări, sună acum la +373 22 260 325 și te ajutăm!

https://imperialdent.md/implanturi-dentare/

 

 

Местоположение

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений
Сверху