Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Împrumut urgent fără acte


  • Împrumut urgent fără acte
Описание
Дата : 1 марта, 2021
Местоположение : Chișinău

Ai apelat la serviciile a zeci de bănci comerciale pentru a lua un credit și toate îți solicită lista lungi de acte inutile? Știm cât este de neplăcut să primească un refuz atunci când ai nevoie urgentă de bani. Totuși, cu serviciul nostru de microfinanțare, poți lua un împrumut urgent fără act, cu o dobândă foarte avantajoasă.

Forza.md este un sistem comod de oferire a împrumuturilor, în cel mai scurt timp posibil. Alege suma de care ai nevoie, între 1000 Si 10000 lei, alegi perioada de rambursare, de până la 6 luni și poți vedea instant care va fi rata lunară. Ulterior trebuie să completăm formularul de solicitare, iar noi vom reveni cu un răspuns după 15 minute. Dacă ai răspuns pozitiv, vii la una dintre filialele noastre sau a partenerilor, magazin Darwin și terminalele RunPay, pentru a semna contractul și primii imediat banii.

Forza.md — credite în MD, comode și rapide. Află mai multe detalii și informații la 078 188 818 sau fă o vizită la unul dintre birourile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.forza.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху