Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Începe noul fără stres legat problemele financiare


  • Începe noul fără stres legat problemele financiare
Описание
Дата : 2 февраля, 2021
Местоположение : Chișinău

Abia a început anul, dar bugetul de familie deja are de suferit? E complicat să-ți revii după perioada de sărbători, iar cheltuieli pentru facturi nu s-au micșorat? Știm cât este greu să faci provocări financiare, dar nici nu poți să apelez la ajutorul rudelor sau prietenilor. Dar, ce poți face, în special în condiții în care știi că nu vom putea restitui o parte de bani peste o lună?

Vești bune! La Kreddy poți beneficia oricând de un credit online în Moldova, iar prima rată o achiziție abia peste două luni. Totul este pe cât se poate de simplu — accesează site-ul și completează cererea online, după care vom vom reveni cu un răspuns, timp de 15 minute. Avantajul este că toată procedura are loc online, doar cu buletinul și fără gaj. Odată ce ai obținut aprobarea, noi îți transferăm suma necesară direct pe card.

Nu fi prada stresului provocat de probleme financiare, alege cele mai avantajoase credite online din Moldova, de la Kreddy. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 078 18 88 18.

https://www.kreddy.md/credite-in-moldova

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Похожие
Сверху