Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Îndeplinește visele cu un credit rapid


  • Îndeplinește visele cu un credit rapid
Описание
Дата : 29 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Îndeplinește-ți micile vise atunci când cu adevărat îți dorești acest lucru. Nu mai amâna vacanța mult așteptată sau schimb telefonic deja defectat, fără a ezita din cauza lipsei de resurse financiare. Cu un credit rapid de la Kreddy, poți obține suma necesară de bani online, în doar câteva minute.

Punem la dispoziția ta cel mai eficient și sigur serviciu de finanțare, pentru care nu trebuie să pleci din fața calculatorului. Acum poți lua un credit în Chișinău fără timp pierdut pe drumuri sau în cozile băncilor. Tot ce trebuie să faci este să alegi suma de care ai nevoie, între 1000 și 20,000 lei, indici perioada de rambursare, de până la 12 luni și vei vedea instant rata lunară fixă, fără comisioane și plăți ascse Răspunsul de acordare îl vei obține în 15 minute, iar ulterior poți primi banii direct pe card sau dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.

Kreddy — treci limitele impuse de veniturile tale și îndeplinește-ți dorințele. Mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2, din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху