Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Дом и сад Прочие товары для дома

Magazin de covoare în Chișinău – ELITE CARPET


  • Magazin de covoare în Chișinău – ELITE CARPET
Описание
Дата : 24 декабря, 2020
Состояние : Новый
Местоположение :Chisinau

Nu ai redecorat demult și simți că locuința ta are nevoie de o schimbare? Cea mai simplă metodă de a face asta este să găsești un covor în Chișinău pe placul tău. Covoarele sunt elemente simple, dar care reușesc să schimbe aspectul casei tale, transformă spațiul în unul mai plăcut și primitor, iar ție îți oferă confortul de care ai nevoie!

Dacă te întrebi ce magazine de covoare în Chișinău oferă un sortiment larg și accesibil ca preț, răspunsul acesta este Elite Carpet! Cu o experiență de 15 ani în domeniu, Elite Carpet colaborează cu producători turcești pentru a aduce covoare în Moldova de cea mai înaltă calitate. Magazinul îți propune 1500 modele de covoare pufoase, mochete, covorașe pentru baie sau pentru copii. Fiecare model e realizat cu grijă și perfecțiune, cu ornamente care o să placă ochiului și inimii.

Vizitează magazinul Elite Carpet pe str. Uzinelor 15/4 sau consultă echipa la numărul de telefon 0694 83 909. Fii sigur că împreună cu Elite Carpet o sa faci cea mai bună alegere pentru casa ta!

Acasa

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху