Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Obține suma de bani necesară doar cu buletinul


  • Obține suma de bani necesară doar cu buletinul
Описание
Дата : 2 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Uneori te ciocnești de situații când ai nevoie de bani urgent, pentru că ai găsit o ofertă bună de vacanță sau un produs dorit la reducere. Însă, nu mereu poți împrumuta de la prieteni și rude sau nu ai timp să pierzi ore în șir prin birourile băncilor. Din fericire, nici nu trebuie să o faci, deoarece poți lua un credit rapid online și îți îndeplini dorințele în cel mai comod fel posibil.

Kreddy pune la dispoziția ta serviciul de finanțare cel mai eficient și sigur, care îți permite să obții suma necesară de bani în scurt timp. Acum poți lua un credit cu buletinul și fără alte acte suplimentare, e suficient să accesezi site-ul, să alegi suma și perioada de rambursare, după care să completezi solicitarea de împrumut. Răspunsul de confirmare îl vei primi în 15 minute, iar dacă este pozitiv, noi îți transferăm banii pe card.

Cu Kreddy, dorințele sunt mai ușor de realizat. Vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху