Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Электроника Прочая электроника

Para De Dus Cu Turmalina

1,250.00MDL (Фиксированная)


  • Para De Dus Cu Turmalina
Описание
Цена : 1,250.00MDL (Фиксированная)
Дата : 20 июня, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Tighina 49

Para de duș cu turmalină reprezintă un filtru-ionizator și se utilizează cu scopul de a curăța apa din rețeaua de consum. Aceasta neutralizează clorul din apă, dar și toate bacteriile, metalele grele și sărurile care dau duritate apei.

Para de duș cu turmalină reprezintă un filtru-ionizator și se utilizează cu scopul de a curăța apa din rețeaua de consum. Aceasta neutralizează clorul din apă, dar și toate bacteriile, metalele grele și sărurile care dau duritate apei. De asemenea aceasta produce un PH optim și îmbogățește apa cu ioni negativi. Apa cu astfel de compoziție deține o mulțime de proprietăți terapeutice: stimulează activ sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, previne procesul de oxidare din organism și, ceea ce este foarte important – este un mijloc de profilaxie a bolilor oncologice.

Para de duș este recomandată a se utiliza pentru:

eliminarea tensiunii nervoase, stresului, oboselii, relaxare, îmbunătățirea somnului, reducerea durerilor musculare, micșorarea edemelor picioarelor și durerii acestora legată de schimbarea vremii, îmbunătățirea circulației sîngelui în vasele sanguine;

para de duș asigură restructurarea de adaptare a organismului în timpul schimbului locului de trai și a zborurilor a turiștilor și a persoanelor care obișnuiesc să călătorească des.

reduce transpirația, senzațiile de mîncărime, are efect ușor antiinflamator.

înmoaie apa, micșorează cantitatea de clor și a altor componente chimice ale apei din rețea.

îmbunătățește elasticitatea pielii și scoate turgescența acesteia, o face mai catifelată, dă senzație de căldură și prospețime.

îmbunătățește starea părului, îi conferă luciu și moliciune.

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху