Детали

  • Perfectum Module — construcții modulare în doar 45

Perfectum Module — construcții modulare în doar 45

Chisinau, str. Petricani, 86

1.00MDL (Фиксированная)

Цена : 1.00MDL (Фиксированная)
Дата : 13 июня, 2023
Местоположение : Chisinau, str. Petricani, 86

Описание

Ai nevoie de un obiect comercial? Compania Perfectum Module poaterealiza construcții modulareîn doar 45 de zile și după o tehnologie austriacă!

Așadar, de ce merită de investit în asta?

— Sunt mult mai practice în comparație cu construcția din materialetradiționale. Datorită asamblării prefabricate, nu sunt supuse riscului deformațiune a mucegaiului sau altor defecte.

— Poți construi containere modulare comerciale, case modularesau chiar unrestaurant containerdupă bunul plac și cu posibile modificări de câte ori simți nevoia. Datoritătehnologiei modulare, clădirea poate lua forme diverse.

— Construcțiile modulare sunt prefabricare și supuse unui controltehnic riguros, ceea ce înseamnă că primești obiectul final pentru instalare șinu trebuie să monitorizezi fiecare etapă de construcție.

— Construcția este gata pentru utilizare în doar 45 de zile (înmedie). Pereți și tavan neted fără decorațiuni interioare. Așadar, poți amenajainteriorul și obține aspectul dorit mult mai repede.

— În calitate de fundament se poate folosi o platformă de orice tip,inclusiv din grămezi de șuruburi, rame de metal sau alte construcții ușoare.Instalarea construcțiilor modulare este posibilă aproape în orice locație.

Vrei mai multe detalii despre construcțiile modulare? Atunciapelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi îți vom oferi o consultațieabsolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

PERFECTUM MODULE — nu mai amâna, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/

 

 

Местоположение

Chisinau, str. Petricani, 86

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху