Детали

  • Probleme financiare? KREDDY te ajuta
  • Probleme financiare? KREDDY te ajuta

Probleme financiare? KREDDY te ajuta

str. Ismail 58/1, Chișinău
Дата : 23 октября, 2021
Местоположение : str. Ismail 58/1, Chișinău

Описание

De multe ori ne confruntăm cu probleme financiare neplanificate, pentru că la ordinea zilei pot apărea nişte detalii care ne cam dau lumea peste cap. În situaţii de genul dat, trebuie să ştii a-ţi păstra calmul, pentru că fiecare problemă are şi o rezolvare. Nu e nevoie să cauţi soluţia prea departe, pentru că totul este mai aproape decât ţi-ai fi putut imagina. Din fericire, cu Kreddy.md poţi beneficia de credit rapid, în doar câteva minute.

Cu noi poţi obţine un împrumut urgent, şi cel mai important, având la îndemână doar buletinul. Nu îţi rămâne decât să completezi solicitarea de pe site-ul nostru Kreddy.md, să alegi suma şi perioada de rambursare, iar apoi să încarci o fotografie cu buletinul. Odată ce ai completat cererea de creditare, vei putea primi răspunsul de acordare a unui credit rapid doar cu buletinul in Chişinău, în decurs de 15 minute. Banii îi poţi primi direct pe card sau la una dintre filialele noastre. Ai parte de cea mai avantajoasă dobândă, iar în cazul în care alegi să iei un credit acum, prima rată o poți achita abia peste două luni.

Încă mai stai pe gânduri și nu știi ce să faci? Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 

Местоположение

str. Ismail 58/1, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
Мой профиль
KREDDY
Dealer
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху