Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Хобби, отдых и спорт Другое

Produse calitative pentru îngrijirea feței


  • Produse calitative pentru îngrijirea feței
Описание
Дата : 14 апреля, 2021
Местоположение : Chisinau

Ritualul tău de frumusețe spune multe despre tine și despre cât de mult ți la frumusețea și sănătatea pielii tale. Prin utilizarea produselor și instrumentelor de îngrijire a feței, nu doar îți prelungești aspectul estetic, ci crești și perioada în care pielea ta va fi cu adevărat sănătos. De aceea, completează ritualul cu câteva instrumente vitale:

— Gua sha — masajul cu acest tip de rocă emoliază și tonifiată pielea tenului, stimulează circulația sangvină și asigură o oxigenare calitativă a epidermei. În plus, utilizarea pe linii de masaj asigură un efect anti aging-ing.

— Aparat vacuum pentru puncte negre — punctele negre nu sunt altceva decât impurități adunate în epidermă, eliminarea cărora permite oxigenarea informațiilor și un efect mult mai bun pentru creme și măști de față. În plus, te ajută să scapi de aspect îmbogățit la piele;

— Masca LED e un produs inovativ care permite lupta cu efectele îmbătrânirii premature a pielii și îi redă strălucirea sănătoasă.

Găsești toate aceste produse de îngrijire în magazinul nr. 1 de produse beauty Ebag.md. Accesează, plasează comanda și noi ți le livrăm oriunde în țară, în cel mai scurt interval de timp.

Ebag.md — frumusețe fără prejudecăți!

https://ebag.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Похожие
Сверху