Детали

  • Prototipare 3D
  • Prototipare 3D

Prototipare 3D

or.Floresti, str.Pietii 1
Дата : 20 октября, 2021
Местоположение : or.Floresti, str.Pietii 1

Описание

Știai că imprimarea 3D profesională poate avea un rol esențial în activitatea ta? Cu ajutorul acestei noi tehnologii, reproducerea obiectelor din plastic poate simplifica procesul de creație și îți poate ușura considerabil activitatea.

Sprijinul nostru constă în servicii de printare 3D a obiectului dorit, inclusiv turnare ulterioară, folosind diferite tipuri de materiale, în funcție de necesități.

– Ai proiectat o bijuterie deosebită în format 3D folosind un software de profil și îți dorești să printezi produsul respectiv? Echipa Prottoaxamd este partenerul perfect.

Printarea 3D este ideală pentru producătorii de bijuterii ce doresc să realizeze piese din metale prețioase, dar doresc să creeze forma perfectă fără a face risipă de materie primă.

Astfel, noi te ajutăm să dai o formă ideilor tale, prin prototipare 3D a oricărei bijuterii, înainte de a o produce în masă, fără a fi necesară prelucrarea suplimentară a metalului prețios.

Oferim servicii calitative atât ce ține de modelarea 3D a bijuteriilor, a pieselor auto printare FDM și nu doar. Suntem mereu gata de proiecte noi, te așteptăm!

https://prottoaxa.md/ro/page/reproducerea-pieselor-din-plastic-dupa-original/

 

 

Местоположение

or.Floresti, str.Pietii 1

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху