Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Radiografie dentară


  • Radiografie dentară
Описание
Дата : 7 мая, 2021
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Dacă îți dorești o imagine clară a stării danturii tale, completată de un plan de tratament bine organizat, atunci primul pas către acesta este o radiografie dentară de calitate.

Radiografia dentară are un rol dublu. Pe de-o parte, radiografia oferă răspunsuri la întrebări pe care medicii stomatologi le au atunci când simplă consultație nu scoate la iveală la problemele dentare ale pacientului. Fără semne evidente la nivelul danturii sau la gingiei, stomatologul are nevoie de instrumente suplimentare pentru ajunge la o concluzie.

Pentru o radiografie dentară de calitate, te așteptăm clinica stomatologică Imperial Dent, datorită tehnologiei avansate de care dispunem, această procedură este simplă, practic lipsește de riscuri și durere. O radiografie efectuată la timp scade costurile tratamentului și numărul de vizite la dentist, necesare pentru a rezolva o problemă.

Oricând ai nevoie de o astfel de investigație, te așteptăm la noi, str. Zelinski 15/4. Pentru programare sună la numărul +373 22 260 325.

https://imperialdent.md/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху