Детали

  • Rejuvenare facială – soluția pentru un ten tânăr

Rejuvenare facială – soluția pentru un ten tânăr

BD. ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT 202, MUN. CHIȘINĂU
Дата : 26 октября, 2023
Местоположение : BD. ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT 202, MUN. CHIȘINĂU

Описание

Descoperă secretul unei pieli perfecte la Nomasvello! Suntem mândri să oferim cele mai avansate tratamente de frumusețe, de la curățarea profundă a feței până la epilarea definitivă cu laser și rejuvenarea facială. Cu experiența noastră și tehnologia de vârf, ne străduim să îți transformăm visurile despre o piele frumoasă în realitate.

Curățarea feței la Nomasvello nu este doar o procedură, este o experiență de lux pentru pielea ta. Echipa noastră de specialiști se ocupă de fiecare detaliu, oferindu-ți o piele proaspătă, radiantă și plină de viață. Apoi, treci la epilarea cu laser + IPL, o metodă sigură și eficientă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit. Uită de bătăile de cap ale epilării tradiționale și bucură-te de pielea netedă și catifelată pe care o meriți.

Rejuvenarea facială la Nomasvello este soluția pentru un ten tânăr și strălucitor. Tehnologia noastră de ultimă generație ajută la eliminarea semnelor de îmbătrânire și la revitalizarea pielii tale. Fie că dorești să-ți revigorezi tenul sau să scapi de riduri, noi suntem aici pentru tine. Descoperă frumusețea adevărată la Nomasvello și lasă-ne să îți conturăm cea mai bună versiune a ta! Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!

https://nomasvello.md/servicii/curatare-faciala-pro-skin/

 

 

 

 

Местоположение

BD. ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT 202, MUN. CHIȘINĂU

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху