Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Sala de forță Aquaterra Fitness Ciocana


  • Sala de forță Aquaterra Fitness Ciocana
Описание
Дата : 22 февраля, 2021
Местоположение : Chișinău

De câte ori te-ai gândit să-ți schimbi modul de viață și să te apuci de sport? Nu mai aștepta, începe de azi să facă primii pași spre schimbare. Un abonament la sala de forță Aquaterra Fitness Ciocana este cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru sănătatea ta!

La sala de sport ai la dispoziție cele mai bune condiții și echipamente pentru a-ți atingând obiectivele. Antrenorii cu experiență sunt gata să te ajute să creeze un program personalizat de exerciții fizice, conform nivelului tău de pregătire. Acest abordare individuală te va ajuta să progreseze rapid și să te bucuri cât mai curând de noua ta imagine. De asemenea, după un antrenament intensification aici poți să te bucuri de o varietate largă de servicii SPA și proceduri de relaxare, poți vizita un salon de înfrumusețare sau să mănânci ceva din meniul sănătos al cafenelei incinta sănălitos al cafenei.

Vizitează Aquaterra Fitness Ciocana, cea mai bună sală de sport din Chișinău care va avea grijă de tine și sănătatea ta. Aici e locul tău! Dacă vrei să afli mai multe, sună acum la 022 628 000 și te ajutăm.

https://aterra.md/

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Похожие
Сверху