Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Servicii de creditare comode, doar cu buletinul


  • Servicii de creditare comode, doar cu buletinul
Описание
Дата : 2 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Nu e cazul să mai pierzi timp în cozile de la ghișee și să-ți faci griji de listele lungi cu acte solicitate de către bănci. Acum, poți obține suma necesară de bani în doar câteva minute, fără a pleca din fața calculatorului. Kreddy îți pune la dispoziție credite online Moldova, cu o dobândă avantajoasă și complet transparent.

Acum poți obține suma necesară în credit fără certificat de salariu și bunuri în gaj, ai nevoie doar de buletin și câteva minute libere. Alegi suma necesară, până la 20000 de lei, perioada de rambursare, de la 2 până la 12 luni și urmezi pașii pentru completarea cererii de împrumut. Noi îți oferim răspunsul în 15 minute, iar tu obții banii pe card sau iei numerar de la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Modovei, filialele Victoriabank sau pe contul de RunPay. În plus, dacă ai luat acum creditul, prima rată o poți returna abia peste două luni, fără modificări de sumă sau alte plăți suplimentare.

Ești interesat? Nu ezita să ne contactezi la 078 18 88 18 sau să faci o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău, pentru a obține suma de bani necesară.

https://www.kreddy.md/credite-in-moldova

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху