Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Услуги Прочие услуги

Servicii de hidroizolare și izolare fonică


  • Servicii de hidroizolare și izolare fonică
Описание
Дата : 29 января, 2021
Местоположение :Chișinău

Infiltrații de apă pentru casă sunt precum tumorale — dacă nu le tratezi la timp ajungi la intervenții mult mai costisitoare și dureroase. Însă, cu o hidroizolație calitativă poți scăpa de toate bătăile de cap provocare de nivel ridicat de umiditate și erozie continuă a pereților. Iar Zugro pune la dispoziția ta cele mai eficiente soluții împotriva igrasiei și servicii de termoizolare, la un preț avantajos.

Uită de pierderile de căldură, pereții umflați de la apă și zgomotul ce perturbă confortul din locuința ta. Acum poți beneficia de servicii de hidroizolare și izolare fonică în Chișinău, realizat cu materiale de înaltă calitate și complet ecologice. Spuma poliuretanică rigidă este un material ușor și rezistent, ce permite economisirea până la 40% consumul de energie și asigurarea unui grad înalt de blocare a poluării sonore. În timp ce membrana poliuritanică va astupa orice fisură și va bloca scurgerile de umiditate în locuință, subsol, piscină, bucătărie și orice alt spațiu.

Zugro — izolații eficiente, pe viață. Ești curios să afli și alte informații? Contactează-ne numărul de telefon +373 76 090 888 sau adresa electronică [email protected]

https://zugro.md/

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху