Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Дом и сад Продукты питания / напитки

Sortiment bogat de sosuri si condimente


  Описание
  Дата : 11 мая, 2021
  Местоположение : Chisinau

  O mâncare gustoasă este o mâncare în care se îmbină diverse arome, gusturi și texturi, iată de ce nu uită să-i faci plinul cu diverse sosuri și condiții. Nu uita că o zeamă de casă este de zece ori mai gustoasă dacă îi adaugă frunze de dafin, cimbru sau leuștean. Un frigărui din carne de porc merge de minune cu un sos făcut din amestecul de ketchup și maioneză, iar un fișier de somon copt se potrivește ideal cu un sos tartar.

  Indiferent de preferințele tale culinare, condimentele și sosurile sunt cele care vor adăuga săvoare și note rafinate mâncărurilor tale. Poți experimenta, adăugând felurilor tale principale niște mici accente orientale. De exemplu, un orez thai se pretează cu un amestec din cumin, curry și piper multicolor, iar o găină grill va fi și mai delicioasă, dacă o vei presura din abundență cu boia afumată de ardei dulce.

  Acum poți experimenta toate gusturile noastre, grație selecției de sosuri și condiții disponibile în magazinul online METRO Zakaz. Comandă și primește-le direct la ușă, exact la timp pentru a utiliza.

  https://metro.zakaz.md/

   

   


  Местоположение
  Рейтинг

  Сверху