Детали

  • Star Kids — cea mai bună grădiniță privată

Star Kids — cea mai bună grădiniță privată

str. Ginta Latina 12/20
Дата : 10 августа, 2021
Местоположение : str. Ginta Latina 12/20

Описание

Cea mai bună investigație, pe termen lung, este cea în educația copiilor! Prin urmare, alegerea unei instituții de învățământ pentru copii este o mare responsabilitate pentru fiecare părinte. Centrul de dezvoltare și sport pentru copii Star Kids din Chișinău vine în ajutorul tău cu cea mai bună grădiniță privată, cu o ambianță primară și performanță în procesul educativ al copiilor.

Scopul nostru primordial este de crea un spațiu confortabil și plăcut pentru copilul tău, unde se va combina armonii învățătura, sportul și sănătatea. Astfel, punem la dispoziție un program săptămânal echilibrat, în care copiii au parte de numeroase activități cognitive, engleză pentru copiii începători, lecții de gimnastică, lecții de dans, muzică distă sînot not

 Suntem mai mult decât simplă grădiniță privată din Chișinău, putem afirma cu siguranță că putem deveni a doua casă pentru copilul tău. Nu uita, educația copiilor este calea către o societate mai bună.

Alege doar ce-i mai bun pentru copilul tău, alege Star Kids, una din cele mai performante grădinițe private cu prețuri accesibile pentru părinți! Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79!

https://starkids.md/ro/

 

 

Местоположение

str. Ginta Latina 12/20

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху