Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Няни / сиделки

Star Kids — grădinița creșă din Chișinău


  • Star Kids — grădinița creșă din Chișinău
Описание
Дата : 26 мая, 2021
Местоположение : str. Ginta Latina 12/20

Pe parcursul a patru ani, grădinița devine a doua casă pentru copilul tău! De aceea alegerea grădiniței este un pas important pentru dezvoltare și creșterea celui mic. Anume aici el va căpăta deprinderile esențiale care vor rămâne cu toată viața. Grădinița privată Star Kids conștientizează total responsabilitatea care o poartă.

Anume din aceste motive, am creat spațiul confortabil și o ambianță plăcută pentru toți copiii, bazat pe trei elemente esențiale — sport, educație și sănătate. Star Kids este grădinița creșă din Chișinău care pune la dispoziție un program echilibrat, care cuprinde tot necesarul în primii ani de viață la micuțului — ore pentru studiu, gimnastică, lecții de dans, muzică, teși îmi distracție. Echipa noastră de educatori profesioniști și cu experiență va avea grijă de bunăstare copilului pe tot parcursul zilei și îl vor face să se simtă ca acasă.

Anume în acest gen de centru de dezvoltare pentru copii vei găsi mediul armonios pentru dezvoltarea copilului tău. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vin pe str. Ginta Latină 12/20.

https://starkids.md/ro/

 

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху