Детали

  • Star Kids-grădinița privată cu prețuri prietenoase

Star Kids-grădinița privată cu prețuri prietenoase

str. Ginta Latina 12/20
Дата : 11 октября, 2021
Местоположение : str. Ginta Latina 12/20

Описание

În procesul de creștere și formare a copilului este hotărâtoare fiecare etapă. Prin urmare, orice părinte își dorește ca micuțul său să aibă parte de tot ce este mai bun și caută o instituție preșcolară care să-i ofere tot necesarul până la vârsta de 7 ani. Iar așa cum copilul petrece o bună parte a zilei acolo, grădinița privată trebuie să ofere un program echilibrat și gândit pentru o dezvoltare multilaterală, precum este în cazul Star Kids, grădinița privată din Chișinău.

Amplasată comod, grădinița privată din sectorul Ciocana, este un mediu armonios, dotat cu tot necesarul material și educativ de care are nevoie copilului în primii ani de viață. Am creat un orar săptămânal bazat pe trei componente esențiale în formarea picilor — învățământ, sport și sănătate. Totodată, am ținut să formăm o echipă din cei mai buni și experimentați specialiști în domeniul preșcolar. Iar pentru că înțeleg importanța ambianței în dezvoltarea preferințelor estice, am creat o atmosferă modernă, plăcută și confortabilă, în care se găsesc: o bibliotecă multilingvă extinsă, 12 clase pentru studiul limbii rusă și române, 7.000 de jucării educative și spații echipate cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară.

Star Kids este grădinița privată cu prețuri prietenoase, unde copilul tău va avea parte de un mediu prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia în primii pași din viață. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vino pe str. Ginta Latină 12/20.

https://starkids.md/ro/

 

 

Местоположение

str. Ginta Latina 12/20

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху