Детали

  • Stomatologie pentru copii

Stomatologie pentru copii

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Дата : 23 ноября, 2021
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Описание

Îți dorești o dantură sănătoasă pentru copilul tău? Ai nevoie de îndrumare în a-i forma obiceiuri sănătoase și pentru a-l obișnui cu igiena orală? Vrei ca vizita la dentist să fie agreabilă pentru micuț și să treacă fără stres? Vino la clinica stomatologică Imperial Dent pentru cea mai bună experiență!

Fie că este vorba de un control de rutină sau de tratamentul unei probleme, ai nevoie de un dentist pentru copii cu experiență și expertiză în domeniu, care să-l trateze cu grijă și eficiență maximă. Este bine ca de la o vârstă fragedă să fie obișnuit cu igiena dentară și vizitele regulate la o clinică stomatologică (preferabil pentru copii), pentru o dantură frumoasă și o sănătate perfectă.

Apelează la serviciile de stomatologie pentru copii în Chișinău, la clinica Imperial Dent! Astfel o să ai siguranța că este tratat de specialiști cu cea mai mare responsabilitate și înțelegere. Atmosfera primitoare și echipamentele moderne, dar și cunoștințele extinse și actuale ale specialiștilor în stomatologie pentru copii din echipa noastră o să asigure calitatea lucrărilor dentare fără dureri și efectul durabil al tratamentului.

Fă o programare la Imperial Dent, iar copilul o să-ți mulțumească. Pentru detalii, sună la +373 22 260 325 și te vom ajuta cu orice ai nevoie!

https://imperialdent.md/stomatologia-pentru-copii/

 

 

Местоположение

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Write a Review
WhatsApp

Send Messages

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Реклама
Сверху