Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Uită de cheltuielile neprevăzute


  • Uită de cheltuielile neprevăzute
Описание
Дата : 5 апреля, 2021
Местоположение : Chisinau

Când apar cheltuieli neprevăzute, iar nevoia de bani trece de limita necesară, deja ești gata să pășești în șirul lung al stărilor de neliniște. Mai mult de atât, acestea sunt alimentate de cozile lungi la ghișeele bancare și alte procedurale inutile pe care trebuie să le treacă pentru a avea o sumă mică de bani. Dar, din fericire, cu Kreddy.md poți beneficia de credit rapid online în doar câteva minute, doar cu buletinul.

Acum nu mai este nevoie să părăsești casa sau biroul pentru a scăpa de grijile legat de bani. Tot ce trebuie să faci este să completeze formularul, să selecteze suma de care ai nevoie, până la 20000 MDL și perioada de rambursare, între 1 — 12 luni. În funcție de ultimă, se va schimba procentul de dobândă. Ulterior, vei completa cererea de împrumut și încărcătură o fotografie cu actul de identitate. Decizia de acordare a împrumutului rapid o vei avea timp de doar 30 minute, iar banii cash la oficiul nostru sau direct pe card. În plus, dacă iei credit acum, îți oferim posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și plăți suplimentare.

Ia un credit în Chișinău cu dobândă avantajoasă de la Kreddy și scapă rapidă de probleme financiare. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd. Moscovei 1/2 din Chișinău.

https://www.kreddy.md/credit-rapid

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Похожие
Сверху