Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали

Услуги Прочие услуги

Uită de problemele financiare cu un împrumut rapid


  • Uită de problemele financiare cu un împrumut rapid
Описание
Дата : 14 января, 2021
Местоположение : Chisinau

S-au terminat sărbătorile de iarnă și ai rămas fără bani în buzunar? Cu siguranță nu poți apela la ajutorul rudelor sau prietenilor, întrucât la ei situația nu este o mai bună. Însă, nu trebuie să-i fac griji, deoarece cu un împrumut rapid, de la Zoom Credit, trebuie să fie suma necesară în câteva minute și să stabilizeze starea bugetului tău.

Acum poți beneficia de un credit doar cu buletinul, fără a pleca din fața calculatorului. Tot ce trebuie să faci este să alegi suma necesară și perioada de rambursare. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. Ulterior, vei completa solicitare de credit rapid și încărcat sau fotografie cu actul de identitate. Decizia de acordare a împrumutului va fi luată timp de doar 30 de minute, iar tu poți primi banii direct pe card sau în numerar la oficiul nostru.

Începe noul cu dreptul și scapă de orice problemă financiară simplă, cu Zoom Credit. Pentru mai multe informații suplimentare contactează-ne la +373 79 330 300 și operatorii noștri vor răspunde la întrebările tale.

https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/credit-rapid

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Похожие
Сверху