Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали объявления

Дом и сад Прочие товары для дома

Uși de exterior Chișinău — taket.md


  • Uși de exterior Chișinău — taket.md
Описание
Дата : 1 декабря, 2020
Местоположение :Chisinau

Primul lucru care vorbește despre gusturile delicate și ospitalitatea gazdei este ușa din lemn pentru exterior. Aceasta din start predispune atmosfera casei în una cald și prietenoasă, dar, totodată, păstrând un oarecare nivel de impozare și eleganță. Astfel, ușile de exterior din lemn sunt o soluție universală și perfectă pentru diferite locuințe. Mai mult de atât când sunt realizate la comandă de către Taket.

Punem la dispoziția ta posibilitatea de a cumpăra o ușă de exterior modernă, realizată potrivit preferințelor tale proprii și care se va potrivi perfect cu fațada casei tale. În construcție utilizăm lemn de calitate superioară și sisteme de închidere ce vor asigura un grad înalt de protecție a casei tale. Iar datorită tehnologiilor moderne, produsele noastre rezistă de minune în fața factorilor fizici și climatici, la care este supusă ușa de la intrare. Solicită o măsurare la domiciliu și stabilește împreună cu angajații noștri detaliile ulterioare ale comenzii.

Siguranță și stil rafinat, cu ușile de exterior Taket. Pentru mai multe detalii și informații nu ezita să ne contactezi la + (373) 79 005 190.

https://taket.md/

Mention adforest.scriptsbundle.com when calling seller to get a good deal

 


Местоположение
Рейтинг

Сверху