Для лучшего опыта, пожалуйста, измените свой браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.

Детали


  • Uși de interior
Описание
Дата : 29 марта, 2021
Состояние : Новый
Местоположение : Chisinau

Confortul și aspectul locuinței este o combinație între diferite elemente cheie, iar unul dintre cele mai importante sunt ușor de interior. Pe lângă rolul funcțional, acestea dau tonul casei tale și pot schimba radical stilul ambianței. Prin urmare, este vital să aleg modelul care corespunde perfect conceptului de design inițial. Astfel, cea mai bună soluție sunt ușoare pentru interior la comandă, de la compania Taket.

Punem la dispoziția ta o gamă largă de uși de interior din lemn realizate conform preferințelor tale și ale celor mai înalte standarde de calitate. Acum poți avea modelul dorit la tine acasă. Tot ce trebuie să faci este să soluționeze o măsură la domiciliu și să alegi tipul de ușor dorit din cele disponibile: clasice, moderne, duble, glisante sau invizibile. Ulterior, în procesul de confecționare, noi vom acorda atenție maximă fiecărui detaliu, pentru că tu să rămâneți complet mulțumit.

Consultă modelele de uși pentru interior, în Chișinău, la showroom-ul Taket sau pe site-ul companiei. Pentru mai multe detalii și informații, nu ezită să nu contactezi la + (373) 79 005 190.

https://taket.md/usi-de-interior/

 

 


Местоположение
*Your phone number will be shown to post author
Рейтинг

Сверху